Je bent hondenschoolinstructeur of kynologisch gedragstherapeut en doet vol passie je werk. Maar; financieel is het geen vetpot. Want een eigen onderneming hebben, valt nog niet mee.
Waar begin je als het gaat om het werven van klanten bijvoorbeeld? Hoe zet je jezelf in de markt? Welke tarieven vraag je?
Maar ook: aan welke wettelijke voorwaarden moet je voldoen?
Het komt allemaal aan bod in deze driedaagse module.

Op de eerste dag gaat Marleen van Baal van HondZakelijk InZicht aan de slag met wat je wilt met je bedrijf en waar je voor staat. Wat maakt jouw aanbod en jouw werkwijze uniek? Maar ook: waar zitten jouw drempels en belemmeringen? Aan het einde van de dag heb je een “pitch” en kun je een persoonlijk stappenplan maken. 

Op de tweede dag gaat Monique Bladder met je kijken naar de belangrijke vraag: hoe krijg je klanten? Daarin aandacht voor marketing in de breedste zin van het woord, maar onder meer websites maken/bouwen, sociale media, maillijst opbouwen, prijsstellingen, automatiseren van je processen (om geld en tijd te besparen) etc. 

Op de derde dag neemt Kim van der Meijde je mee in de wereld waar je als ondernemer niet zonder kunt: die van de regels met betrekking tot boekhouding, omzetbelasting, inkomstenbelasting en andere regels en wetten waar je van op de hoogte moet zijn! 

Docenten
Marleen van Baal
Monique Bladder
Kim van der Meijde

Leeftijd/niveau:
18 jaar of ouder, MBO4

Toelating:
Deze module staat open voor iedereen die zich wil professionaliseren binnen de hondenbranche (ongeacht welke vooropleiding, al dan niet gevolgd bij Annorlunda)

Vrijstelling:
Het is niet mogelijk om voor een van de drie dagen vrijstelling te krijgen.

Duur:
3 lesdagen, van 09.30 tot 17.00 uur:

Locatie:
Wencopperweg 18 in Barneveld

Inclusief:
Koffie, thee, lunch en handouts

Prijs:
330 euro (incl. btw)

Eerstkomende start-mogelijkheid:
Nog niet bekend

Aanmelden kan hier! 
Heb je eerst nog vragen, mail ons dan vooral.