Lezing van Liselot Boersma (Hondenlot):
8 november 2019

Foto via http://www.hondenlot.nl

Altijd al willen weten wat er nu precies achter het gedrag van honden schuil gaat en waarom honden doen wat ze doen? Dan is deze lezing voor jou. Met behulp van de laatste wetenschappelijke inzichten nemen we een kijkje in het hondenbrein. Wordt hondengedrag alleen aangestuurd door leerervaringen? Of speelt er meer? Kunnen mensen hondengedrag àltijd naar wens beïnvloeden? Bekende gedragsproblemen en praktische toepassingen van de aangereikte nieuwe inzichten in dagelijkse situaties komen aan bod. Deze lezing staat garant voor een flinke eye-opener voor alle mensen die honden een warm hart toedragen.

“Tijdens deze lezing ga ik diep in op wat er wordt bedoeld met ’emoties’ bij honden en hoe je zou kunnen herkennen welk overlevingsmechanisme/welk emotioneel systeem actief is binnen het hondenbrein. Daarnaast leg ik uit waarom deze informatie voor gedragstherapeuten essentieel is voor het stellen van de juiste diagnose bij probleemgedrag en hoe je de emotionele reacties van honden zou kunnen beïnvloeden.” – HondenLot

Met behulp van de laatste wetenschappelijke inzichten, veel beeldmateriaal (videos en HondenLot cartoons) ontvangt het publiek uitleg over de krachtige invloed van overlevingsmechanismen binnen het hondenbrein (emoties) op gedrag.

Deze lezing bij Annorlunda is uitgebreider dan Liselot de lezing eerder gegeven heeft. Er zijn daarom ook accreditatiepunten voor gegeven en iedere deelnemer krijgt een certificaat van deelname.

Praktische zaken

Datum: 8 november 2019
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum, Wencopperweg 18 in Harselaar (gem.Barneveld) (Goed bereikbaar met trein, station Barneveld-Noord)
Kosten: € 35,-
Dit bedrag is inclusief koffie, thee, handout en een certificaat van deelname.

Bijscholingspunten

Bijscholingspunten:
CKI: 15 punten, categorie A
APDT: 10 punten
SPPD: kent geen punten toe omdat ook niet-instructeurs zich mogen inschrijven.

Aanmelden

DEZE LEZING ZIT VOL!

( Lees voordat je je aanmeldt, nog even de Algemene Voorwaarden
 door!)

PS: check goed of je mailadres klopt en correct geschreven is! Anders kunnen we je niet bereiken met praktische informatie en bevestiging.